Rydde litt + Spørsmålsrunde

Hei :)

Nå blogger jeg i farta. Mamma og Stefaren min lander med fly nå snart husker ikke når..., men men. De har vært i Spania. Barcelona. Jeg tenkte jeg kunne rydde her i huset i menst før de kommer. Hahaha det er ikke ofte man kan høre at jeg sier det, men idag så fikk jeg veldig lyst til å rydde :)

Jeg har lyst til å en spørsmålsrunde nå. Så dere kan spørre i vei, svarer på de fleste spørsmålene, men svarer ikke på noen private\ dumme spørsmål ;) Jeg vet ikke om jeg tar det på video, siden innkjøps videoen ble veldig rar og VELDIG klein. Så svarer på et innlegg, men det er bare kansje. Dere bestemmer!

Det er heller ikke lenger til jeg blir 13 år ! 4 dager igjen. Gleder meeg :) For da får jeg bannkort!. hahah:P Jeg har snakket sykt mye om det, tror noen av vennene mine har gått lei! Men egentlig så er ikke det så BIG deal.

- Kethleen


  3 kommentarer på "Rydde litt + Spørsmålsrunde"

Postet av: madeleine
video :)
21.01.2013, 17:05
URL: http://madde2002.blogg.no
Postet av:
- favoritt farge?

- bestevenne dine?

- søsken ?

- hvoorfor er du så peen?

- blogger du leser?

- hvorfor begynte du å blogge?

- liker du noen?

- kan du lage flere videoer?

- favoritt kjendis(er)

elska blogen din :=
27.01.2013, 05:18
Postet av:
Nyyyy innlegg daaa
30.01.2013, 21:11

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter Kethleen og er 13 år. Jeg kommer til å blogge om alt fra himmel og jord.

+ Legg meg til som venn

hits